KVA ONSTWEDDE

VUUR, ONTMOETING & VRIENDSCHAP


FLESSENACTIE : 13 juli, een Muskathlon ‘tot heil des volks’

Geplaatst op: 30-06-2022 om 09:17 uur

Vanuit de KVA willen we lokaal een flessenactie organiseren om geld in te zamelen en hiermee mensen te helpen uit de prostitutie. Het gebeurt niet alleen in het buitenland, maar ook hier in Nederland, recht onder onze neuzen.

Op woensdag 13 juli van 17.00 – 20.30 uur willen we lokaal in en rondom Onstwedde zoveel mogelijk flessen, kratten en dergelijke ophalen bij jullie thuis. Laat jullie statiegeldflessen dan zoveel mogelijk thuis staan en help mee om de onrecht te bestrijden!

José zegt onder andere het volgende erover: Mijn gedachten gaan regelmatig uit naar meisjes en vrouwen die al jaren niet meer vrij zijn. In de periode van 2015 tot nu zie ik mijn dochter, inmiddels 17 opgroeien tot een geweldige jonge vrouw, volop genietend van haar vrije leven. De gedachte dat er nog steeds dochters, zusjes en moeders vast zitten in deze vreselijke omstandigheden maakt me boos en verdrietig. Maar ook strijdlustig! Dit jaar wil ik me er opnieuw voor inzetten. Ik ga weer een Muskathlon lopen. Dit keer in Nederland voor THDV. Een organisatie die prostituees helpt bij het opbouwen van een waardig bestaan.

Voor verdere uitleg kijk ook op: https://www.muskathlon.com/nl-nl/deelnemers/609/jose-joosten.html

kva-man-vrouw_09-juli-2022